søndag 16. januar 2011

E & O

E & O - Eastern & Oriental - er et fantastisk hotell, fra den engelske kolonitiden, som ligger nede ved havet i Georgetown. Det oser klasse og tidøshet over stedet og jeg ser for meg elegante mennesker drikke coctails på terrassen i solnedgangen.
"From its foundation by the Sarkies brothers in 1885, the E&O has been patronised by colonial administrators, planters as well as the local and international elite. Among its more famous guests are Noel Coward, Douglas Fairbanks, Hermann Hesse, Rudyard Kipling and Somerset Maugham. Today, it is still the choice for many of the world's most discerning travellers."

Her var altså Åro bedt på lunsj i dag for å feire bursdagen til klassevenninne Lise fra Australia - ikke noe vanlig taco-selskap her nei:-).




Åro på vei inn til venninne-lunsj





Etter vi hadde levert Åro til lunsj dro Roar og jeg til en bilforhandler og kjøpte ny bil! Han hadde prøvekjørt den på forhånd, og fikk da vite at det var 2 måneders leveringstid - og det er lenge å være uten bil. I dag fikk vi imidlertid beskjed om at de hadde en bil som hadde blitt levert fra fabrikken til en kunde som likevel ikke kunne betale for den - så da var den vår hvis vi ønsket. Og det ønsket vi. Bilen heter Proton Inspira 2.0, har automatgir og kostet 180.000 NOK - helt ny. En grei lørdagshandel det:-). Vestlige bilmerker koster uforholdsmessig mye her, så de lokalt produserte er å foretrekke. De er ofte laget med deler fra kjente bilmerker eller i samarbeid med. Denne bilen er 70 % Mitsubishi og 30 % Proton ble vi fortalt. Veldig fin, romslig og med høy grad av sikkerhet - og det er viktig. Bilene ruster ikke og holder seg godt i pris og når man i tillegg får veldig gode lånebetingelser er det ikke vanskelig å velge kjøp istedetfor leie eller lease. Det er generelt høyt nivå på bilparken her nede - overraskende få gamle, slitne vrak. Og nesten ingen stasjonsvogner som vi er så vant til hjemme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar